Process: Skyltprojekt

PS Skylt & Inredning förser hotell- och restaurangbranschen med attraktiva och professionella uteserveringar av möbler, parasoller, taklösningar, inramningar och värmare för uteserveringar och andra utomhusytor. Vi sköter allt från behovsanalys till montering. Alla uppdrag inleds med en kartläggning av uppdragsgivarens specifika behov, detta gör vi för att på bästa sätt kunna anpassa inredningen efter verksamhetens behov och förutsättningar.

01 Behovsanalys
02 Ritningsarbete
03 Offert
04 Produktion och projektplanering
05 Montage

Behovsanalys

Allt som oftast får vi in en förfrågan från er som kund. Kanske sitter ni på en idé och vill ha hjälp att förverkliga den.

Med många års erfarenhet i ryggen ser vi över möjligheterna att förverkliga din vision och kommer med eventuella synpunkter.

01

Ritningsarbete

Med hjälp av våra grafiska formgivare så kan vi ta fram ett enklare presentationsmaterial med enklare ritningar och referensbilder för att kunna få en känsla över det som vi tillsammans är på väg att skapa. Ett material som man kan visa en kompanjon, sin personal, fastighetsägare eller hyresvärd.

02

Offert

Nu är det skarpt läge. Vi har ett projekt med produkter som både funktionellt och visuellt passar väldigt bra. Det är dags för att få fram en skarp offert. Offerten innehåller produkter, montage och eventuella bygglovsansökningar.03

Produktion och projektplanering

Vid produktionsstart så pågår samtidigt arbetet med en montageplanering. Vad går att förbereda? Hur kan vi effektivisera? Vi kopplar in vår montageprojektledare som beroende på hur projektet ser ut kan sköta byggstyrningen med eventuella elektriker och andra arbetsgrupper. Er huvudkontakt i projektet är fortsatt med i processen och kan svara på senaste nytt kring leveranstider och annat.

04

Montage

Våra egna montörer står redo samma dag som produkterna är producerade och levererade. De är då väl insatta i projektet när det är dags. Skyltarna monteras och kopplas in enligt överenskommet. Vid utfört arbete ser vår projektledare, som varit med från start, alltid till att stämma av med våra kunder att allt gått bra på plats och att resultatet är minst lika bra som förväntat.

05